PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

Introducció

La direcció de la nostra pàgina web es: https://www.coopterram.org , que és propietat de Cooperativa Terram  SCCL.

En compliment del nou Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), i la Llei (ES) 1/1982 de protecció civil, dret a l’honor, intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, t’informem del següent:

El responsable de les dades facilitades lliurement és Cooperativa Terram  SCCL (CIF F67635797 ), amb seu al C/Maestrat, 18 – Baixos 43560 – La Sénia (Tarragona), i correu electrònic [email protected]

En nom de l’organització tractem la informació que ens facilites per tal d’oferir el servei sol·licitat.

Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.

Tens dret a obtenir confirmació sobre si Cooperativa Terram  SCCL estem tractant les teves dades personals, per tant tens dret a accedir a les teves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries. Així mateix sol·licitem la teva autorització per oferir serveis relacionats amb els sol·licitats.

Dades responsable

Cooperativa Terram SCCL
CIF: F67635797
Adreça: C/Maestrat, 18 – Baixos 43560 – La Sénia (Tarragona)
Correu electrònic: [email protected]

Finalitat del tractament de les dades

Incorporació en un fitxer per a gestionar els serveis sol·licitats. Les dades personals proporcionades es conservaran (mentre es mantingui la relació o no se sol·liciti la seva supressió per la persona interessada durant un termini de 5 anys a partir de l’última confirmació d’interès).

Contingut incrustat d’altres webs

Els artícles d’aquest web poden incluir contingut incrustat (per exemple, imatges, videos, etc). El contingut d’aquests es comporta exactament igual com si el visitant hagués visitat l’altra web.

Legitimitat

La base legal per al tractament de les seves dades és pel consentiment de l’interessat o per existència d’un contracte mercantil. S’informarà a l’interessat que la finalitat principal no està supeditada al consentiment de les dades que no siguin necessàries per a aquesta finalitat principal, ja que en cas contrari el consentiment no tindria la consideració d’atorgat lliurement.

Persones destinatàries

No es cediran dades a tercers.

Drets

Té dret d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades, i la limitació o oposició al seu tractament, així com dret a retirar el consentiment prestat, i dret a reclamar davant l’Autoritat de control.

Desplaça cap amunt